HOLIDAY GIFTS NOW LIVE USE CODE: Diemonde2020

Diemonde x Brilliant Minds

Diemonde x Brilliant Minds

Bara veckor efter att DIEMONDE tagit över pop-up-ytan på Åhléns City i Stockholm, bjöd innovations konferensen Brilliant Minds in oss att medverka under deras tre dagar långa konferens i Stockholm. En konferens som lockar världens främsta inspiratörer, entreprenörer och kreatörer.

Den tre dagar långa konferensen, med vip-gäster och talare som Barack Obama, Offset från rapgruppen Migos, och Joel Kinnaman, hölls på Grand Hotel samt Bank Hotel. Här konceptualiserade DIEMONDE en pop-up, särskilt kurerad för varumärken som Stutterheim, Triwa, Reschia Velosophy, och NCP. Dessa var inbjudna av Brilliant Minds. Möblemanget och inredningen designades av arkitekt- och designkollektivet Specifc Generics.

”Diemonde är en plattform för nästa generations kreatörer och entreprenörer. För mig var det viktigt att använda det här tillfället för att visa att vårt varumärke grundar sig i kreativ gemenskap,” säger Diemondes grundare och VD Angelo da Silveira.

För att demonstrera kraften av kreativ gemenskap bjöd vi in och delade vår plattformen med filmskaparen Maceo Frost, konstnärerna Paloma Demanet och Paul Edwards till att tillsammans med oss skapa en upplevelse.

Under den massiva och stjärnspäckade slutfesten vid Slakthusområdet i Stockholm var Diemonde det enda närvarande modevarumärket. Där bjöd vi in gäster till att uppleva vårt varumärke i en konceptbutik som byggdes upp i det gamla industriområdet strax söder om Globen och Tele2 Arena.

Butiken besöktes bland annat av stjärnor som Fresh montana, Naomi Campbell, Oswald Boateng, John Kerry, Isha Sesay samt Swedish House Mafia-medlemmarna Axel ”Axwell” Hedfors, Steve Angello och Sebastian Ingrosso. Offset från rapgruppen Migos blev förälskad i vår custom made-signaturjacka ”Midsummer Eve”, som han fick med sig hem.

More Posts